Hur håller du din fru glad när du är på dåligt humör?

Det är ingen hemlighet att ett häftigt och dåligt humör kan vara ett problem i relationer. Dessutom kan du må dåligt av att ständigt bråka. Inte bra om du vill leva länge! Det blir dubbelt upp när du är gift med en person med lika hetsigt humör som du själv. När allt kommer omkring är din partner den enda personen som ska finnas där för dig oavsett vad, eller hur?

Lyckligtvis finns det massor av saker du kan göra för att hålla din fru glad även när du känner dig mindre glad och fridfull. Följ bara dessa enkla tips för att rädda äktenskapet:

  1. Prata med henne om vad som stör dig

Bara för att du är på dåligt humör betyder det inte att du måste ta ut det på din fru. Om något stör dig, prata med henne om det istället för att låta det härskna inuti dig. Chansen är stor att hon mer än gärna lyssnar och erbjuder sitt stöd. Då blir du genast på bättre humör.

  1. Ansträng dig för att göra saker tillsammans

Bara för att du är på dåligt humör betyder det inte att du måste isolera dig från din fru. Att spendera tid tillsammans kan faktiskt vara ett bra sätt att komma igenom allt som stör dig. Så fortsätt och föreslå att ser en film tillsammans eller tar en promenad runt kvarteret. Du kanske inte vill prata men du visar att du vill vara tillsammans.

  1. Behåll ditt sinne för humor

Skratt är verkligen den bästa medicinen, så försök att hålla saker lätta även när du känner dig nere. Dra några skämt, berätta roliga historier eller njut av varandras sällskap. Det kommer att göra underverk för ditt humör (och din relation).

  1. Var tillgiven

Fysisk tillgivenhet är ett bra sätt att visa din fru att du bryr dig, även när du inte mår som bäst. Så fortsätt och ge henne en kram, håll hennes hand eller ge henne en kyss. Hon kommer att uppskatta det mer än du tror.

  1. Glöm inte de små sakerna i livet

Även om du är på dåligt humör är det viktigt att komma ihåg de små sakerna som gör din fru glad. Oavsett om det handlar om att ta ut soporna utan att bli tillfrågad eller att ta hem hennes favoritblommor från torget så, kan dessa små gester göra mycket för hennes sinnestämning (och ditt humör).

Ingen är glad hela tiden, men det betyder inte att du måste låta ditt dåliga humör förstöra ditt förhållande. Följ bara dessa enkla tips och du kan vara säker på att hålla din fru glad. Detta oavsett vad som har hänt eller händer.